Man er sig selv nærmest

Man skal sørge for at passe sig selv. Det gælder såvel fysisk som psykisk. Når man gerne vil udvikle sig selv handler det om at sørge for at man selv har en positiv indstilling til tingene.

På det fysiske plan gælder det nok mest om at have et godt helbred og en grundform som gør at man er mere modstandsdygtig. Det vigtigste er at kroppen er trænet til at fungere optimalt, den bedste måde er at dyrke noget cardio træning, det vil sige træning som styrker hjerte og lunger og som så sørger for at man kan transportere ilt rundt i kroppen mere effektivt og til gengæld give mere energi.

Når træningen er på plads er det mest fysisk forfængelighed, som eksempelvis appelsinhud og lignende.

Mentalt handler det også om at være parat og årvågen og have et mentalt overskud til at kunne håndtere enhver situation. Det betyder man skal træne sin beslutningsevne og den eneste måde man kan gøre det på er at begynde at træffe beslutninger. Selv små beslutninger kan træne de små beslutningsmuskler således de bliver stærkere.

Det handler også om at kunne udstråle et mentalt overskud og en styrke som får andre til at følge dig og anse dig som en alfahan. Du skal også selv se dig som stærkere og tro på det, hvis ikke du selv tror på det er der ingen der tror på det.