Slankekuren du ikke vil stoppe med igen

Jeg har eksperimenteret en del med slankekure, specielt slankekure, hvor jeg ikke skal dyrke noget motion. Hvis man skal dyrke motion på en slankekur er det efter min bedste overbevisning ikke en slankekur. Jeg har forsøgt mig med at spise suppe, det var ikke lige mig, jeg har også forsøgt at spise bananer/røde pølser og det var heller ikke lige mig. Nu tror jeg dog jeg har fundet den bedste af dem alle.

Tim Ferris (ham amerikaneren med bogen 4 hour work week) har også skrevet en bog der handler om at tabe sig og blive et supermenneske. Jeg læste bogen på et tidspunkt, hvor jeg egentlig ikke havde overvejet at gå på slankekur, men jeg blev inspireret og kunne hurtigt se at det var noget for mig.

Jeg slugte bogen over nogle få dage og var så helt klar til at gå på slankekur. Slankekuren består i at spise en masse proteiner (æg, kød osv.), grøntsager og en masse kulhydrater. Så tænker du sikkert at kulhydrater er næsten det modsatte af en slankekur – men ikke hvis man spiser de rigtige kulhydrater.

De rigtige kulhydrater optages langsomt i kroppen og sørger for at din forbrænding hele tiden er oppe på maksimalt niveau. De kaldes også, af samme grund, for langsomme kulhydrater.

Ikke nok med at jeg tabte mig 10 kilo den første måned, så sov jeg også meget bedre, og meget kortere tid – jeg sov en helt time mindre i døgnet efter kort tid – og var meget mere udhvilet end jeg nogensinde har været. Kort sagt har det været den bedste kur jeg nogensinde har været på. Det kan kun anbefales at tage på denne slankekur. Du kan læse meget mere om denne slankekur på effektivkur.dk